Wednesday, June 6, 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ προ των πυλών της εξουσίας. Ασφαλές δείγμα!



Από τον δικτυακό τόπο http://www.e-dragoumanos.eu

Ένα περιστατικό στην εθνική οδό κατά την έξοδο του Αγίου Πνεύματος δείχνει, εκτός από τη σταθερότητα του Έλληνα στις …παραδοσιακές αξίες, και τις πιθανότητες να βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία στις 18 Ιουνίου.


Συγκεκριμένα, την 1η του μήνα είχε αρχίσει η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο. Δύο αυτοκίνητα με τρία ζευγάρια φανατικών οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ (από τους παλιούς και σταθερούς και όχι από τα … «παράσιτα» και τα «τσιμπούρια» που κόλλησαν τώρα από το ΠΑΣΟΚ) ταξίδευαν για μία εκδρομή προς τα σύνορα Φθιώτιδος και Ευρυτανίας. Ήταν ένας δικηγόρος, ένα φαρμακοποιός, ένας λογιστής και οι συμβίες τους. Μόλις πέρασαν τα τούνελ στο Μαλιακό τους έπιασαν οι τροχαίοι για παράβαση του ορίου ταχύτητος, καθώς είχαν περάσει τα 140 χλμ σε περιοχή, που το όριο ήταν 80, αν δεν κάνουμε λάθος. Τους βεβαιώνουν την κλήση οι αστυνομικοί και αρχίζουν τις κλάψες, ειδικά οι κυρίες, οι οποίες ειδικεύονται σ΄ αυτό. Το πρόστιμο ήταν γύρω στα διακόσια ευρώ, αλλά το χειρότερο ήταν ότι θα τους πήγαιναν για αυτόφωρο, αφού έτρεχαν κοντά με διπλάσια ταχύτητα από το όριο.

Στην αρχή τα επιχειρήματα δεν έπιαναν, αλλά μία κυρία είχε τη φαεινή ιδέα να πετάξει ότι έτρεχαν γρήγορα, γιατί πήγαιναν για κάποιες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία και είχαν αργήσει. Παραδόξως το κόλπο έπιασε. Γλύτωσαν το αυτόφωρο και το πρόστιμο έπεσε στα πενήντα ευρώ, με τη …διαπίστωση από την Αστυνομία ότι έκαναν μικρή παράβαση στο όριο. Μόλις το άκουσαν καταχάρηκαν (ειδικά για το αυτόφωρο, αφού το πρόστιμο λίγο τους έκοφτε μιας και δεν τους έλειπε το χρήμα) αλλά αυτή που είχε την ιδέα πέταξε, αστειευόμενη λέει, ίσως όμως πιο σοβαρά από όσο νομίζουμε, το εξής:
-Θα το εκτιμήσουμε αυτό τη Δευτέρα, που θα είμαστε κυβέρνηση!
Και το ερώτημα κύριε Οικονόμου, χωρίς αστεία και σοβαρά, είναι: κάνουν εκπτώσεις τέτοιου είδους τα όργανα της τάξεως και γιατί; Δεν είναι επικίνδυνο να υπερβαίνεις το όριο ταχύτητας;
Εμάς εδώ, πάντως, αυτό που μας ενδιαφέρει και το σημειώνουμε, είναι το πολιτικό μήνυμα και η υπέρβαση του ορίου ευπρέπειας. Τι συμπέρασμα βγαίνει;

Πρώτον ότι ο Έλληνας δεν αλλάζει. Το ρουσφέτι και το ψέμα είναι στο αίμα του. Ακόμα δεν βγήκαν στην εξουσία και άρχισαν τα κόλπα για τα ρουσφέτια και μάλιστα από τα πιο επικίνδυνα. Δεύτερον. Τι τις θέλετε τις δημοσκοπήσεις; Αψευδέστερος μάρτυς της επέλασης του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία δεν υπάρχει. Εκεί να δεις αιτήματα για ρουσφέτια στο σβήσιμο των κλήσεων. Μέχρι και τα …βασανιστήρια των προγόνων στη Μακρόνησο θα ξεπληρωθούν με πρόστιμα της τροχαίας. Κοντός ψαλμός αλληλούια!
Σχολιαστής

No comments:

Post a Comment