Wednesday, March 28, 2012

Ποίοι είναι αυτοί που μοιράζουν λεφτά;


28-3-2012
Από τον δικτυακό τόπο www.e-dragumanls.eu
Στην Ελλάδα του 2012 κάποιοι πολύ πλούσιοι, επιχειρηματίες κυρίως αλλά ενδεχομένως και ορισμένοι ξένοι, μοιράζουν λεφτα εν μέσω κρίσης. Κι απ’ ό,τι φαίνεται μοιράζουν πολλά λεφτά. Σε πρώτη φάση, στόχο έχουν να συνδράμουν τα νέα κόμματα με κάποια ποσά προκειμένου να μπορέσουν ν’ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα που έχουν μπροστά τους. Φράσεις όπως “η πολυφωνία είναι δημοκρατική κατάκτηση και δικαίωμα” ακούγονται όλο και συχνότερα. Ή κουβέντες υψηλού πατριωτικού περιεχομένου, όπως “δεν θα επιτρέψουμε να μας αγοράσουν οι ξένοι, οι Γερμανοί, κλπ”…

Θα συμφωνήσουμε με όλους αυτούς που λένε πως δεν πρέπει ν αφήσουμε τους Γερμανούς ή όποιους άλλους να μας αγοράσουν. Γι αυτό απαιτείται σκληρή δουλειά εκ μέρους μας. Το “αγοράζω Ελληνικά” να κυριεύσει την αγοραστική μας μανία (όσο αυτή εξακολουθεί και υπάρχει). Να τιμωρήσουμε όσους έχουν ευθύνες πραγματικές μετά από δικαστικές αποφάσεις κι όχι με γιαουρτώματα ανέξοδα για εκείνους που τα υφίστανται, αν έχουν ευθύνες. Να βάλουμε τάξη στις φορολογικές μας υποθέσεις και τόσα άλλα ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Όμως τα λεφτά (που είναι πολλά!) δεν δίδονται με αυτές τις ελπίδες. Δίδονται για την ενίσχυση των νέων σχηματισμών προκειμένου μέσω αυτών να καταστήσουν ανέφικτη μια κυβερνητική πλειοψηφία μετεκλογικά. προκειμένου η χώρα να μπεί στη διαδικασία της “μπαχαλοποίησης” και αστάθειας. Με πολιτικές εντάσεις και -ενδεχομένως- συγκρούσεις. Όλα αυτά δηλαδή, που θα φέρουν τη χώρα στο τελευταίο βήμα πριν το γκρεμό και την καταστροφή.

Στο πλαίσιο αυτό, θα βγούν να μας αποκαλύψουν τη μεγάλη αλήθεια: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!

Αυτό που κάνουν κόμματα όπως του κ. Καμμένου και της κας Κατσέλη, οδηγούν όχι σε αντίσταση απέναντι στους δανειστές μας, αλλά σε μια βαθειά σκλαβιά για τα επόμενα πολλά – πολλά χρόνια. Χρόνια κατά τα οποία ο λαός δεν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να χαρεί μια ευπρεπή κι αξιοπρεπή ζωή και που με δυσκολία θα καταφέρνει να έχει ακόμη και βασικά αγαθά. Την ίδια ώρα οι πλούσιοι, θα μπορέσουν να αγοράσουν την Ελλάδα για μερικά… ευρώ, που φυλάσονται καλά. Δεν θα είναι οι ξένοι που θ’ αγοράσουν την Ελλάδα. Θα είναι αυτοί που σήμερα αντιστέκονται στην πολιτική διάσωσης της Ελλάδας και της παραμονής της στην ευρωζώνη!

Η προσπάθεια να μην υπάρξει αυτοδυναμία είναι πλαστή. Γιατί από πουθενά δεν φαίνεται αυτή η πιθανότητα. Αντιθέτως, αυτό που επιχειρήται είναι η πολυδιάσπαση ώστε να μην μπορεί να υπάρξει σταθερή κυβένρηση μετακλογικά ούτε με συνεργασία δυο ή και τριών κομμάτων.

Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ δεν μπαίνει στον πειρασμό να “συστήσει” καλές ή κακές πολιτικές δυνάμεις. Ζητά απλά να ερευνηθούν τα οικονομικά των κομμάτων, ΟΛΩΝ των κομμάτων, και οι πολίτες να στηρίξουν κόμματα (όποια θέλουν) που να υποστηρίζουν πολιτικές μετεκλογικής συνεργασίας. Να πουν με τον τρΌπο αυτό ΟΧΙ σε επαναφορά στη ΔΡΑΧΜΗ!

No comments:

Post a Comment